Zwemmer Art Supply

Beekstraat 10, 8081 EC, Elburg
Telefoon: 0525 682 555

Openingstijden:

  • maandag                    : GESLOTEN
  • dinsdag t/m vrijdag : 10:00 - 17:00
  • zaterdag                     : 10:00 - 17:00

 

KvK-nummer : 58546499
Btw-nummer: NL853083770B01

MyArtbook Nieuws

NIEUW! Het populaire MyArtbook is er nu ook in A4 Blauw. En er is nu ook een pencase die eenvoudig om de kaft kan worden geschoven zodat je altijd je favoriete materialen bij de hand hebt.

Lees meer »

FINETEC Pearlescent Colours

Deze hoogwaardige verftabletten zijn te gebruiken als aquarelverf. Ze kunnen met water verdund worden en zijn onderling mengbaar.Het is dekkend en heeft de mogelijkheid tot glazuren. Voor optimaal resultaat is het aan te raden een synthetische penseel te gebruiken. Rekening houdende met het type huid, is het ook geschikt voor body painting. De Finetec artikelen bevatten geen dierlijke bestanddelen. Verder wordt tijdens de productie van de Finetec artikelen gewerkt met 100% zonne-energie.Doorsnee van de napjes 30mm.

Lees meer »

Cobra Artist

Cobra, de eerste generatie watervermengbare olieverf van Royal Talens. Een verfsoort die altijd een schitterend en duurzaam resultaat oplevert zonder dat je oplosmiddelen hoeft te gebruiken zoals terpentine en terpentijn. Dat is wel zo gezond voor jou en je directe omgeving. En je materialen zijn eenvoudig schoon te maken met water en zeep.

Lees meer »