Games Workshop is onder andere de uitgever van de bekende tabletop wargames:  Warhammer 40K en Age of Sigmar. Deze spellen zijn gebaseerd op miniatuur soldaten van allerlei soorten, vormen en rassen. Deze miniaturen vormen gezamenlijk een heus leger waarmee men de tegenstander probeert te verslaan. De spellen zijn voornamelijk bedoeld voor 12 jaar en ouder.

Je speelt de spellen met twee (of meer) mensen die tegen elkaar strijden op een zelf gemaakt slagveld. Je probeert je modellen in een goede positie te krijgen om op je tegenstander te kunnen schieten of ze aan te kunnen vallen voor een hand-in-hand gevecht . Je gebruikt magie om je zelf te helpen of je tegenstander tegen te werken. De winnaar wordt beslist door een combinatie van vaardigheid en geluk. Spelers rollen dobbelstenen om er achter te komen of bijvoorbeeld een pijl raakt en of een tegenstander is neergeslagen.

De modellen waarmee je het spel speelt, koop je niet speelklaar en dat is een ander geweldig aspect van deze hobby. Deze plastic miniaturen dien je zelf nog in elkaar te zetten en daarna te schilderen in de door jou gewenste kleuren. De miniaturen zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen, sommige per stuk, anderen per groep. Games workshop bied ook de mogelijkheid om zelf terrein te maken in je eigen stijl. Ruïnes voor een stedelijk terrein, bomen en heuvels voor een veldslag in een bebost gebied. Je kan het zo gek niet bedenken. Natuurlijk is er ook speel klare scenery te krijgen. De modellen, maar ook alle overige benodigdheden zoals verf en lijm zijn in onze winkel verkrijgbaar.


Citadel paint en hobby

Citadel modelpaint en hobby gereedschappen onderscheiden zicht door hun geweldige kwaliteit. Hiermee en met hun paintsystem krijg je altijd resultaat en worden je warhammerminiaturen supermooi. 

 

Games Workshop is vooral bekend als ontwikkelaar en uitgever van de wargames Warhammer Age of Sigmar, Warhammer 40.000, Warhammer Underworlds (Beastgrave) en
The Middle Earth Strategy Battle Game. Wij hebben het dealer assortiment altijd op voorraad. Daarnaast hebben  we een uitgebreide collectie Citadel Paints & Tools.