Over Ons

Zwemmer Art Supply is een gepassioneerd familiebedrijf. Wij leveren alle teken- en schildermaterialen, voor de beginner, de student en de professional. Olieverf, Acrylverf, Aquarelverf, Penselen, Doeken, Papier, Potloden, PanPastel, etc.

Op slechts een paar minuten lopen van de gratis parkeerplaatsen aan de Zwolscheweg of aan de Havenkade bevindt zich Zwemmer Art Supply. Een specialistische winkel in teken- en schilders benodigdheden waar eerlijk advies en persoonlijk contact nog belangrijk worden gevonden.

In Elburg waant u zich nog in de tijd van vroeger en kunt u zich bij verschillende musea en exposities laten inspireren door werken van verschillende kunstenaars.

Een beleving op zich!

Ons team

* Jacqueline Zwemmer

* Ragonda van den Berg

* Renaat van Vuuren

* Cor Zwemmer

 

 

 

Stichting Onbekende Helden   

https://veteranenpasvoordeel.nl/

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid.
Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. 

Je krijgt bij ons op vertoon van je veteranenpas 20% korting op je aankoop*.

*m.u.v. boeken, postzegels en tijdschriften

 

 

 

Vrije Academie Nunspeet

https://www.vrijeacademienunspeet.nl/

De Stichting Vrije Academie voor Beeldende Kunsten Nunspeet (De Academie) is opgericht in 1968.
Vooral rond de eerste helft van de 20ste eeuw was de omringende natuur voor menig kunstenaar een ware inspiratiebron.

Deze school vond onderdak in de “oude” school aan de Stationslaan. Jaarlijks nemen bijna 300 mensen één of meer dagdelen deel aan diverse activiteiten om zo hun kunstzinnige aanleg verder te ontwikkelen, onder leiding van ervaren uitvoerend kunstenaars–docenten.

Op vertoon van een studentenpas krijg je bij ons 10% korting op je aankoop*.

*m.u.v. boeken, postzegels en tijdschriften