Over Ons

Zwemmer Art Supply is een gepassioneerd familiebedrijf. Wij leveren alle teken- en schildermaterialen, voor de beginner, de student en de professional. Olieverf, Acrylverf, Aquarelverf, Penselen, Doeken, Papier, Potloden, PanPastel, etc.

Op slechts een paar minuten lopen van de gratis parkeerplaatsen aan de Zwolscheweg of aan de Havenkade bevindt zich Zwemmer Art Supply. Een specialistische winkel in teken- en schilders benodigdheden waar eerlijk advies en persoonlijk contact nog belangrijk worden gevonden.

In Elburg waant u zich nog in de tijd van vroeger en kunt u zich bij verschillende musea en exposities laten inspireren door werken van verschillende kunstenaars.

Een beleving op zich!

Stichting Onbekende Helden   

https://veteranenpasvoordeel.nl/

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid.
Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. 

Je krijgt bij ons op vertoon van je veteranenpas 10% korting op je aankoop*.

*m.u.v. boeken, postzegels en tijdschriften

Vrije Academie Nunspeet

https://www.vrijeacademienunspeet.nl/

De Stichting Vrije Academie voor Beeldende Kunsten Nunspeet (De Academie) is opgericht in 1968.
Vooral rond de eerste helft van de 20ste eeuw was de omringende natuur voor menig kunstenaar een ware inspiratiebron.

Deze school vond onderdak in de “oude” school aan de Stationslaan. Jaarlijks nemen bijna 300 mensen één of meer dagdelen deel aan diverse activiteiten om zo hun kunstzinnige aanleg verder te ontwikkelen, onder leiding van ervaren uitvoerend kunstenaars–docenten.

Op vertoon van een studentenpas krijg je bij ons 10% korting op je aankoop*.

*m.u.v. boeken, postzegels en tijdschriften

Kunstcollectief Dronten

Kunstcollectief Dronten is een groep enthousiaste kunstenaars die  gezamenlijk leuke kunstactiviteiten willen organiseren. U kunt hierbij onder andere denken aan exposities, workshops en lezingen. Het collectief is voor iedereen die kunst maakt of wil gaan maken. We ondersteunen kunstenaars bij het organiseren van exposities.  In het centrum van Dronten, naast de Voordeelboekwinkel hebben we een eigen pand met een open inloop. Hier gaan de diverse activiteiten plaatsvinden. We zijn geopend op woensdag, donderdag en zaterdag van 10 tot 17.00 uur, vrijdag van 10 tot 21.00 uur en op koopzondagen van 12 tot 17.00 uur
Wil je meer weten en lid worden?  Vraag dan via het contactformulier de uitgebreide folder aan. Daar vindt u wat het collectief voor u kan betekenen. 

 

Op vertoon van een ledenpas krijg je bij ons 10% korting op je aankoop*.

*m.u.v. boeken, postzegels en tijdschriften