Nieuw gezicht

Gepubliceerd op 18 juni 2021 om 11:30

Hey hoi ik ben Ragonda. Sinds 1 mei ben ik één á tweedagen per week in de winkel aanwezig. Van jongs af aan ben ik al gek op tekenen en knutselen, nu vind ik vooral illustreren heel erg leuk en werk ik ook met allerlei verschillende materialen. Zoals aquarelverf, acrylverf, olieverf, kleurpotlood, posca's, pastel en ga zo maar door. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om mijn eigen aquarelverf te maken. Omdat ik hier al zo lang mee bezig ben weet ik erg veel over verschillende media en kun je dus altijd terecht bij mij voor vragen. Het zou mijn droom zijn om in toekomst illustrator te worden. Zie ik je snel in de winkel?

Reactie plaatsen

Reacties

Froukje Hempenius
3 jaar geleden

Hallo.
Zojuist heb ik informatie gevraagd over handlettering. Nu zie ik dat jullie een collega hebben die illustrator wil worden. Zou het leuk/interessant zijn als zij misschien ook iets aanbiedt? Of denk gerust mee.
Via WIEL ben ik meestal bereikbaar, of via 06-291 67 659.
Groetjes,
Froukje van Stichting WIEL

Gonda Ponstein
een jaar geleden

Ik kom regelmatig in de winkel
Ben bezig met kleine, wat grappige, tekeningetjes uit mijn dagelijks leven. Fineliner en aquarelverf. Ik zou graag willen dat er eens met een frisse blik meegekeken wordt met hier en daar een punt van aandacht of ontwikkeling. Kan dat bij jou?