Nu ook Pebéo Leerverf

Gepubliceerd op 25 april 2023 om 16:14

Setacolor Leather is een reeks acrylverven die speciaal is ontworpen voor het personaliseren en repareren van leer en synthetisch leer.
Dit assortiment biedt een moderne kleurenkaart met kleuren met unieke effecten: 23 MATT-SATIN-kleuren, 12 effectkleuren: METAL, PEARL, FLUORESCENT, FOSFORESCENT en DUOCHROME, 10 MARKERS met een extra fijne punt en 6 HULPMIDDELEN ontworpen om voor te bereiden, te creëren en bescherm uw ontwerpen. De kleuren worden gepresenteerd in een 25% gerecyclede PE-fles in 45 ml-formaat en de hulpstoffen zijn verkrijgbaar in 110 ml-formaat.

De kleuren worden aangebracht op een oppervlak dat vooraf is ontvet met het voorbereidende ontvettingsmiddel van het assortiment om de beschermende vernis die het oppervlak bedekt te verwijderen en te ontvetten voor een optimale hechting van de kleuren.

De duurzaamheid van het assortiment is goedgekeurd door een testprotocol op basis van 100.000 vouwen en ook door een natte wrijftest na 200 cycli volgens de ISO 11998-norm. Dit toont aan dat het SETACOLOR LEATHER-assortiment 3 keer sterker is dan de marktnormen.

Voor een optimaal en langdurig resultaat raden we aan om beschermende vernissen op de producten aan te brengen.

Nu verkrijgbaar in 23 mat-satijnkleuren en 12 effectkleuren ; Metaaleffect, Duochrome-effect, Glittereffect, Fluorescerend effect.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.