Professional

Voor de schilder die het studentenstadium is ontgroeid en de professionele kunstenaars adviseren we de verven van Old Holland, als sinds 1664 ambachtelijke ervaring in het vervaardigen van kunstenaarsverf en heeft in die tijd bewezen dat niets de kwaliteit van traditionele recepten kan overtreffen. 

Daarnaast bieden we  de New Masters acryl aan. In 1998 startten de chemici van Old Holland het onderzoekswerk op het gebied van klassieke acrylverf kleuren en mediums. Het was een lang gekoesterde droom van de wijlen eigenaar van Old Holland, Professor Theo de Beer, om een acrylverf te ontwikkelen die de merknaam "Old Holland" mag dragen. Hij noemde het project "New Masters" omdat, net als de Old Holland olieverf die gebruikt werd door de oude meesters, de Old Holland acrylverf in die gedachtelijn gebruikt zou gaan worden door de nieuwe meesters van de kunst.

Liefhebbers van oude technieken kunnen ook bij ons terecht.
Glasplaten en vijzels voor het zelf bereiden van verf, pigmenten, oliën en harsen, bister, we hebben het allemaal.

De penselen van Da Vinci zijn handgemaakt van de fijnste natuurproducten zoals Kolinski marten, Das, Varken, Rund of Eekhoorn. Met een goede verzorging gaan deze penselen lang mee.

De Derwent potloden zijn een waar cadeau voor elke serieuze tekenaar.
Gemaakt in Groot Brittanië en al eeuwen toonaangevend in het maken van goede potloden
Zowel de "normale" grafietpotloden als de coloursoft, pastel of inktense potloden zijn ambachtelijk geproduceerd voor deveeleisende kunstenaar.

Producten